SmaksSøndag sammen med Skreppa AS!

SmaksSøndag sammen med Skreppa AS!

Vi inviterer til SmaksSøndag! 

Vi ønsker å ta vare på de lokale produsentene, og håper så mange som mulig vil ta turen til denne søndagen! 

Hegna Landhandel har åpent fra kl. 6 - 24. Denne SmaksSøndagen 17.mars, kommer Skreppa og deler ut smaksprøver til alle våre gjester fra kl. 14 - 17. 


Hvem er Skreppa?

I 2001 satsa tre jenter i Morgedal alt på et sprøtt konsept. De starta opp med et ønske om å få fram den gamle smaken av et tradisjonelt flatbrød fra Telemark. Gjennom mange generasjoner har folk latt seg "fange inn" av lukta, varmen, lyden av kjevla som ruller att og fram over leivane, og håpet om ei lita smaksprøve. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

10418961_708977712566059_4316466828127141328_njpg

Produksjon og produkt fra Skreppa

Skreppa sin spesialitet er heimebaka flatbrød!

Flatbrød (Morgedalsbrau), grovt mel og godt smør gjør Morgedalsbrauet velsmakende. Flatbrødet er laga etter gammal oppskrift og stekt på takke. Flatbrød har sin faste plass på alle middagsbord og er den eldste formen for brød i Telemark. Det har vært akta og æra i mange hundre år.

Skreppa tilbyr både økologisk og vanlig flatbrød.  

Tyttebærrømme

Smaker utmerket på flatbrød, men også sammen med spekemat, grava og grilla kjøtt, ost, vafler og som dressing. 

 (artikkelen fortsetter under bildet)

41765482_1365723930224764_2448775668238909440_njpg

Ta turen til Hegna Landhandel Søndag 17.mars fra kl.14-17.
Da kan du få vite mer om Skreppa og deres historie og produkter!

Skreppa A/S mottok i 2002 bygdeutviklingsprisen for nyskaping i Telemark, fra Innovasjon Norge.

I 2010 mottok Skreppa A/S Spesialitetsmerket på heimbaka flatbrød fra Morgedal. 

I 2013 mottok Skreppa A/S lokalmatprisen 2013 Telemark.

skreppa ny logojpg