85% vekst, kåret til årets butikk på direktesendt TV!

85% vekst, kåret til årets butikk på direktesendt TV!

Under direktesending i regi av NorgesGruppen ble Nærbutikken Hegna Landhandel med Gro C Aasgrav i spissen kåret til årets butikk i Region SørØst. 

Juryen kunne fortelle følgende om vinneren: Utrolig vekst på 85% de siste 2 årene. Topp resultat på kundetilfredshet, topp score på drift og trygg mat. I tillegg utmerker Hegna seg på kundeservice, opplevelse og miljø.

I kartleggingen og utvelgelse av vinner var det mange kriterier som måtte vurderes, i tillegg til at det ble gjennomført Mystery Shoppers fra NorgesGruppen, samt at Aticimex gjennomførte ulike kvalitetskontroller. 

Kjededirektør Kjetil Flåtrud og Driftsdirektør Marianne Schulstad Johannessen i Kjøpmannhuset/NorgesGruppen delte en spennende historie rundt satsingen på Hegna. Samtidig, og uten forvarsel dukket Regionsjef Tore Flølo Andersen opp i butikken og foretok den høytidelige utmerkelsen i kåringen av beste butikken i Region SørØst.

Gro_HL_retsbutikk_mTorjpg
Bilde f.v: Butikksjef Gro C Aasgrav og  Regionsjef Tore Flølo Andersen

På 1920 tallet åpnet den første dagligvarebutikken på Vefall/Hegna, 100 år senere har Nærbutikken Hegna Landhandel blitt en av de viktigste butikkene i NorgesGruppen. Gjennom god drift, innovasjon og utvikling, danner Hegna grunnlaget for mye av den digitale satsningen til NorgesGruppen.

«Vi har bygd butikken fra ingenting til her vi står i dag, og det er veldig gøy å få anerkjennelse for god drift gjennom hardt målrettet arbeid og innovativ teknologi!»

forteller en engasjert og stolt Butikksjef Gro Cathrine Aasgrav.

Nærbutikken Hegna Landhandel, "butikken med det store hjertet", kan vise til en imponerende reise etter 4 års drift, og butikken retter en stor takk til kunder som bruker butikken til alle døgnets tider. Og en stor takk til alle våre flinke ansatte som hver dag jobber med gi en trygg og god handel til våre kunder!

Dagen var 22.Mars. Gro Cathrine Aasgrav og Nærbutikken Hegna Landhandel fikk den flotte annerkjennelsen som årets butikk, SørØst!

Gratulerer!


- Sonja S Foss, kommunikasjonsansvarlig HegnaLanddigitalkickoff_nrbutikkenjpg
Skjermbilde 2022-04-13 kl 123644pngBilde morsomme innslag fra Truls Svendsen som deltok i kåringen av Hegna Landhandel


Skjermbilde 2022-04-13 kl 130329png
Bilde Flott gjesteopptreden av Asle Beck

Gro_HL_retsbutikkjpg
Bilde Gro Cathrine Aasgrav etter en flott overraskelse