Hegna Landhandel feiret fem år med strålende suksess!

Hegna Landhandel, Norges første selvbetjente døgnåpne dagligvarebutikk, feiret sitt femårsjubileum i strålende solskinn den 17. juni. Dagen var fylt med spenning og forventninger, og programmet var fullpakket for å skape en minneverdig fest.

Les mer
Omtale i avisen Nært - Har blitt en attraksjon!

Nærbutikken Hegna Landhandel hadde 110.000 mennesker innom butikken i fjor! Butikksjef Gro C Aasgrav er stadig i vinden, stort oppslag i avisen Nært om Hegna, en vekstvinner og butikk proppfull av teknologi!

Les mer
Reddet mat-svinn med utrolige 50%!

Hegna Landhandel har imponerende halvert mat-svinn! Dette gjennom et effektivt, enkelt og brukervennlig mat-svinn løsning som møter alle aldersgrupper. Velutviklet system og forundringsskap levert av Mat-Norge, som inneholder forundringsposer med mat.

Les mer
Julemagi på Hegnaland

Endelig kan Hegna Landhandel & Henga Camping , Julen 2021 invitere tilbake til hygge og julemagi på vårt tradisjonelle førjulsmarked, som holdes den 21. November.

Les mer
Hegna modellen nå også i Nord-Norge!

Med dette så er det nå 12 Høyteknologiske butikker etter Hegna modellen i full drift i Norge. Ekstra moro at Snarkjøp Nordmela Handel og & Kafe ligger på Andøya som fra før har Andøya Space Center bare noen minutter fra butikken.

Les mer
Mandag 5.juli kommer NRK Reiseradioen på besøk!

Møt opp og vær med til å gjøre dette til sommerens beste episode av Reiseradioen! Direktesending fra Hegna, reporter Webjørn Espeland vil gjøre seg kjent med Landhandelen, dere som bruker den, og finne ut hvorfor dette er blitt en så stor suksess!

Les mer
Vi leverer varer på døra!

La oss handle for deg. Vi er fleksible og leverer 7 dager i uken etter nærmere avtale, også på søndag. Dette er også et tilbud til deg som er syk eller sitter i karantene, eller av andre årsaker ønsker å være forsiktig i forhold til korona.

Les mer
Vinn 500 kr i Trumf-bonus!

Takk for at du bruker Nærbutikken Hegna Landhandel! I arbeidet med å utvikle butikken så håper vi at du som kunde kan bruke noen minutter på å gi oss dine tilbakemeldinger. Dine svar anonymiseres.

Les mer
Den heldigitaliserte butikken med det store hjertet!

I juni 2018 åpnet Hegna Landhandel dørene til det som nå har blitt et nasjonalt symbol på «folkelig innovasjon», og en butikk som kan vise til gode resultater og høy kundetilfredshet. forteller driftsdirektør Marianne Schulstad Andersen.

Les mer
EVENTYR PÅ HEGNA - FØRJULSMARKED 2019

Hold av datoen for årets triveligste happening! Vi gleder oss sammen med flinke utstillere til årets julemarked. Da blir det salg av julebakst, julemat og julegaver. Velkommen! Klikk for å se minner fra 2018.

Les mer
LEDIG STILLING - SPENNENDE JOBBMULIGHETER!

Norges første konseptbutikk - selvbetjent dagligvarebutikk! Fremtiden er her, nå har du mulighet til å skaffe deg arbeidserfaring fra Norges første selvbetjente butikk. Butikken er en fullverdig matvarebutikk på 100 m2, åpen 365 dager i året.

Les mer
SmaksSøndag sammen med Lien Gård!

Søndag 31.mars fra kl. 14-17 kommer Lien Gård til Hegna Landhandel. Denne SmaksSøndagen er det smaksprøver på produkter av frukt og bær som er 100 % hjemmelaget og uten kunstig tilsetning!

Les mer
SmaksSøndag sammen med Skreppa AS!

Søndag 17.mars fra kl. 14-17 kommer Skreppa til Hegna Landhandel med masse gode smaksprøver på deres produkter! Denne SmaksSøndagen vil du ikke gå glipp av!

Les mer
TIPP & VINN GAVEKORT PÅ 1500,-

Hegna Landhandel har hatt en flott utvikling, og nå utfordrer vi våre kunder på å tippe på hvor mange kunder oss har handlet hos oss i 2018.

Les mer
VEST-TELEMARK KONFERANSEN 2019

VEST-TELEMARK KONFERANSEN 2019 får besøk av Næringsministeren! Hegna Landhandel har blitt bedt om å bidra på Vest-Telemark konferansen og  fortelle om etablering og drift av den første selvbetjente landhandel butikken i Norge som ligger i Seljord.

Les mer
ÅPEN DAG PÅ HEGNA 18.AUGUST

18.August, kl. 8-24 vil det være åpen dag på Hegna med god mat og underholdning. Dette er et GRATIS arrangement for personer i alle aldre.

Les mer