Ansatte fikk fri- ledergruppen tok ansvar for å drive butikken!

Ansatte fikk fri- ledergruppen tok ansvar for å drive butikken!

Bilde f.v.: Espen Andersskog, Bjørn Steinar Foss, Inger Hilde Vaagen, Bent-Ole Eliassen, Tore Flølo Andersen

Tirsdag morgen kl. 08:00 troppet ledergruppen for Joker og Nærbutikken i region Sørøst opp, og tok ansvar for butikken mens ansatte kunne ligge hjemme og sove.

Nærbutikken Hegna Landhandel har de siste 3 årene utmerket seg med gode resultater, og ny driftsform ved hjelp av høyteknologi. Og denne dagen overrasket ledergruppen butikken ved at de ville ta ansvaret for butikken, både som en honnør til ansatte for godt arbeid, men også for å prøve hvordan det var å jobbe i en høyteknologisk butikk!

En motivert og effektiv ledergruppe fordelte arbeidsoppgavene. Driftssjef Espen Andersskog ble raskt utnevnt som ansvarlig for kundesupport og ble flyttet vekk fra butikken til «operasjonsrommet» for kundesupport, mens de andre raskt gikk i gang med å gå over butikken som hadde kjørt for «egen maskin» store deler av siste døgnet. Arbeidet besto av å fylle på varer og klargjøre butikken for en ny dag, hvor alt skjedde mens det gikk kunder inn og ut av butikken. Butikken har kun selvbetjeningskasser som kundene betjener selv.

For flere av medlemmene i ledergruppen så var dette første gang de besøkte en slik butikk, og det var spennende og gøy å se blide kunder i alle aldere som klarte seg helt på egenhånd.

Driftssjef Inger Hilde Vaagen, og regionsjef Tore Flølo Andersen var med å åpne butikken for 3 år siden, som den første i Norge!

Etter hvert som butikken ble klar flyttet ledergruppen seg til «operasjonsrommet» for kundesupport. Her fikk de fordype seg i hvordan teknologien virker i forhold til kunde og kundesupport, under god veiledning fra den nye «leader of operation» Espen Andersskog, som på rekordtid hadde klart å skaffe seg full oversikt over teknologien og funksjonalitetene.

Etter en god arbeidsøkt, så sto samarbeidspartnere Skreppa AS, og Epleblomsten AS klare til å servere lokalmat fra Telemark, som også er å finne i butikken på Hegna!

IMG_9722JPG


IMG_9723jpg

Og mens butikken kjørte videre for egen maskin, så ble det tid til både fag og historier om mat og andre ting under en fantastisk lunsj sammen med Inger Marie Bakås, driver av Skreppa AS, og Torunn Irene Vale fra Epleblomsten.  

Kjøpmannhuset har flere slike butikker i gang nå, men Nærbutikk Hegna Landhandel er den første originale høyteknologiske konspetbutikken i Norge hvor all utvikling og testing pågår.

Kult å kunne ta lunsj, og vite at butikken ruller og går av seg selv!

Og som seg hør og bør, og når ingen trenger å passe butikken, ble det også tid til en «blåtur» sammen med eier og butikksjef på Nærbutikken Hegna Landhandel, Gro C. Aasgrav.


IMG_9727JPG