Den heldigitaliserte butikken med det store hjertet!

Den heldigitaliserte butikken med det store hjertet!

I juni 2018 åpnet Hegna Landhandel dørene til det som nå har blitt et nasjonalt symbol på «folkelig innovasjon», og en butikk som kan vise til gode resultater og høy kundetilfredshet.

Butikken har på kort tid utmerket seg nasjonalt, med måten de har klart å kombinere bruk av moderne teknologi med et bankende hjerte som skaper puls og liv i et lite lokalsamfunn.

Fra låve, til landhandel og nå Nærbutikken

Kjøpmannshuset er glade for å kunne meddele at Hegna Landhandel fra 1. juni blir en del av Nærbutikken-kjeden, samtidig som Hegna-modellen blir å finne i flere Nærbutikken-butikker rundt omkring i landet. Hvor flere av disse vil være i gang før sommeren.

Hegna landhandel har vært gjennom en skikkelig prosess og det har vært spennende å følge dem og det som har skjedd der, forteller driftsdirektør i Nærbutikken, Marianne Schulstad Andersen.

Butikken ble startet i en gammel låve, noe som må sies å være utradisjonelt. Derfra ble det landhandel og nå blir butikken en del av den landsdekkende kjeden Nærbutikken.– Det er ganske utrolig, spesielt når man i dag vet hva som er skapt i denne låven av konsept og teknologi. Det er mange som har trukket paralleller til noen av de største og mest innovative selskapene i verden, som også ble startet i uthus og garasjer.

Og selv om butikken nå blir en del av Nærbutikken, vil den beholde sin særegenhet.

– Vi endrer ikke på konseptet på Hegna, dette er så unikt og bra at det vil utvikles videre, men som en del av Nærbutikken-kjeden vil kundene få et enda bedre tilbud, både når det gjelder tilbudsvarer, informasjon og kommunikasjon, forteller driftsdirektør i Nærbutikken, Marianne Schulstad Andersen.


– Dette er en annerkjennelse av et lite lokalsamfunn, det er kundene som har skapt dette. At kjeden markedsføres med et stort rødt hjerte har også vært viktig for oss, vi brenner for det vi holder på med, og hjerte vårt banker for butikken og bygda. Vi er stolte av at Kjøpmannshuset og NorgesGruppen har tatt initiativet til å innlemme Hegna Landhandel i kjeden Nærbutikken. En kjede som er opptatt av å skape levedyktige bygder og mindre samfunn. Dette vil gi et enda bedre
tilbud til våre kunder, avslutter Gro Cathrine Aasgrav.

Lørdag 27. juni, på to års jubileet for butikken, blir det offisiell åpningen av Nærbutikken Hegna Landhandel.

Bilde Grojpg

Merkevaren Nærbutikken forvaltes og driftes av Kjøpmannshuset Norge AS, NorgesGruppens største profilhus. Nærbutikken er Kjøpmannshusets profilkjede for de «små» nærbutikkene og består av over 152 lokalbutikker spredt over hele Norge.

Kontaktpersoner:
Driftsdirektør i Joker og Nærbutikken: Marianne Schulstad Andersen, marianne.andersen@joker.no, +47 926 83 333

Daglig leder Hegna Landhandel: Gro Cathrine Aasgrav,
gro.cathrine.aasgrav@eiendomsdrift.cc, +47 91 17 42 73