Forundringsposer med mat en suksess, kaster 38,3% mindre mat!

Forundringsposer med mat en suksess, kaster 38,3% mindre mat!

I september 2020 startet vi et prosjekt for å redusere matsvinn på Nærbutikken Hegna Landhandel, dette er en del av vårt arbeide med FNs bærekraftsmål 12.3 - Innen 2030 halvere matsvinn per innbygger.

I perioden 01.01-30.06 i år har Nærbutikken Hegna Landhandel redusert matsvinnet med 38,8%, i tillegg til å bedre lønnsomheten rundt matsvinn med 13,9%. 

Tilbakemeldinger fra kunder: Mye for pengene, enkelt og bra. Jeg pleier ofte og kjøpe både 2 og 3 poser. At vi nå kan se antall forundringspakker som er tilgjengelig i skapet til en hver tid er genialt!

Kunden kan via butikken sin Facebook side enkelt følge med i sanntid på hvor mange forundringsposer som er tilgjengelig til enhver tid. Konseptet er utviklet av Mat-Norge sammen med Nærbutikken Hegna Landhandel. Klikk her for å se konseptet.

Her er konseptet
Forundringsposer med mat! Mye for pengene kr 99,-
Hegna Landhandel er godkjent Miljøfyrtårn-bedrift som jobber aktivt med å snu ineffektiv ressursbruk når det gjelder mat. Derfor tilbyr vi nå forundringsposer fylt med trygg mat som har kort holdbarhet, til sterkt redusert pris. Her kan du som kunde få mye mat for pengene. 

Hos oss trenger du ikke noen app eller annet for å reservere, eller betale. Dette er et "dropp-inn tilbud", hvor du henter forundringsposene ferdig rett fra skapet, og det er bare å forsyne seg. Posene er ferdig priset til 99 kroner med strekkode. Vi er opptatt at det skal være enkelt for deg!