Hegna Landhandel feiret fem år med strålende suksess!

Hegna Landhandel feiret fem år med strålende suksess!

Hegna Landhandel, Norges første selvbetjente døgnåpne dagligvarebutikk, feiret sitt femårsjubileum i strålende solskinn den 17. juni. Dagen var fylt med spenning og forventninger, og programmet var fullpakket for å skape en minneverdig fest. Hegna Landhandel har på kort tid blitt en del av lokalsamfunnet og er kjent for å være tilgjengelig og åpen for alle.

IMG_8301jpg

Dagen startet med en bølge av aktivitet da utstillerne strømmet til Hegna Landhandel flere timer før arrangementet skulle begynne. Mens solen steg på himmelen, ble scene satt opp, benker plassert og det enorme hoppeslottet ble blåst opp. Montèr Storkaas var tidlig på plass for å klargjøre to griser som skulle helgrilles. Med kaffen kokende og temperaturen stigende, var spenningen til å ta og føle på.

Nrbutikken Hegna Landhandel_5 ar_portalen_4jpg
Foto: Stian Vasvik, Krydder Kommunikasjon/Kjøpmannshuset

Klokken 12 var det endelig tid for jubileumsfesten, og forventningsfulle mennesker kom til Hegna Landhandel for å feire den populære butikken. Hegna Landhandel har raskt blitt en fast del av hverdagen for innbyggerne i både Midt-Telemark og Seljord, og tilstedeværelsen av butikken har blitt et symbol på tilgjengelighet og service. Gjennom dagen var det 1100 personer innom for å ta del i feiringen.

Jubileumsfesten var også en anledning til å motta gratulasjoner fra kjente ansikter. Ordføreren i Midt-Telemark, Siri Blichfeldt Dyrland, Merkurkonsulent Hallvard Christenson og kjededirektør Kjetil Flåtrud var blant dem som sendte sine hilsener. Kjetil Flåtrud understreket betydningen av Hegna Landhandel og dens rolle i bevisstheten til folk: "Nærbutikken er en del av NorgesGruppen – et stort konsern. Kanskje ikke alle ansatte vet hvor Seljord er, men samtlige har definitivt hørt om Hegna Landhandel!" 

Nrbutikken Hegna Landhandel_5 ar_portalen_1jpg
Foto: Stian Vasvik, Krydder Kommunikasjon/Kjøpmannshuset


Hele dagen var beriket med spesielle gjester og underholdning. Snødronningen Elsa var til stede og skapte stor glede blant de spente barna som sto i kø for å hilse på og ta bilder med henne. Komiker, buktaler og tryllekunstner Erik Mogeno fikk alle til å le med sitt fengslende show, som begeistret både små og store. Da showet var ferdig, var det endelig tid for å servere den flott grillmaten, etterfulgt av underholdning fra trubaduren Frode Hagen som underholdt med musikk og sang. Kvelden ble avsluttet med en spennende quiz, hvor deltakerne kjempet om førsteplassen. Konkurransen var så jevn at det måtte gjennomføres en ekstra runde for å kåre vinnerlaget. Til slutt sto vi igjen med en velfortjent førsteplass og en andreplass, som vant henholdsvis gavekort på 1000 kr og 500 kr som kan brukes på Hegna Landhandel.

359546582_246573198149499_7354486316733888718_njpg


Hegna Landhandel er mer enn bare en butikk. Den representerer et banebrytende konsept som kombinerer høyteknologi, engasjement for lokalsamfunnet og stolthet over det lokale miljøet. Som Norges første selvbetjente dagligvarebutikk har Hegna Landhandel blitt en inspirasjon for mange andre butikker i landet. Teknologien utviklet av Mat-Norge AS har gjort det mulig for flere butikker å følge Hegna Landhandels eksempel og dra nytte av det statsfinansierte Merkur-programmet.

Fem år med suksess er en betydningsfull milepæl for Hegna Landhandel, og jubileumsfesten var en strålende feiring som samlet hele lokalsamfunnet. Hegna Landhandel har banet vei for fremtidige selvbetjente dagligvarebutikker i Norge og har gjennom sitt engasjement og samarbeid med lokale aktører skapt en sterk tilknytning til sitt nærmiljø. Vi ser frem til fremtiden med entusiasme, i visshet om at Hegna Landhandel vil fortsette å tilby gode handleopplevelser og være et samlingspunkt for sosiale arrangementer!IMG_3922jpg

Nrbutikken Hegna Landhandel_5 ar_portalen_6jpg
Foto: Stian Vasvik, Krydder Kommunikasjon/KjøpmannshusetNrbutikken Hegna Landhandel_5 ar_portalen_7jpg
Foto: Stian Vasvik, Krydder Kommunikasjon/Kjøpmannshuset