Hegna Landhandel har ansatt Butikksjef

Hegna Landhandel har ansatt Butikksjef

Inger Marie Bakås er ansatt som butikksjef for Hegna Landhandel. Hun har solid bakgrunn fra Skreppa AS som hun var med å starte 2002. 

Vi er utrolig glade og stolte for at Inge Marie har takket ja til denne utfordringen, og ser at hun kan tilføre Hegna Landhandel noe helt spesielt med sin solide bakgrunn fra bl.a å jobbe med tradisjonsmat.

Hegna Landhandel - Den selvbetjente landhandel i hjerte av Telemark, kommer til å bli en helt spesiell opplevelse under Inger Marie sin ledelse, med innslag av tradisjonsmat i kombinasjon med godt vareutvalg fra NorgesGruppen som er Norges ledende dagligvarehus. Inger Marie vil få en sentral rolle i å bygge opp Hegna Landhandel  til å bli et samlingspunkt og stoppested både for fastboende og reisende.

Næringssjef Asbjørn Storrusten i Seljord kommune uttaler følgende i forhold til satsingen:
Ein daglegvareforretning i dette området vil vere til stor nytte for alle fastbuande, for hyttefolk og campingturister og vil truleg bli ein god samlingsplass i grenda med sitteplassar, badeplass, båtplass og grøntområde. Ved å ligge i nærleiken til RV36 vil dette vere eit godt tilbod til store og små vegfarande i bil og på sykkel langs denne viktig ferdselsveg gjennom Telemark mellom Grenland og Seljord (E134).  

Summen av dette gjør at vi gleder oss veldig til å komme i gang, og det jobbes for fullt med å få de siste "brikkene" på plass! Og hvem skulle tro at jeg som prosjektleder skulle være så heldig at den alle beste for denne jobben, tilfeldigvis også er min svigerinne!

På vegen av oss alle som står bak initiativet, vi gleder oss!
 
Prosjektleder for Hegna Landhandel
Gro Cathrine Aasgrav