Hegna modellen nå også i Nord-Norge!

Hegna modellen nå også i Nord-Norge!

F.v: Gro Cathrine Aasgrav, Hegna, Jeanett Alsos Olsen og Hans-Eirik Alsos Olsen som eier butikken, Hans Olav Bakås, Mat-Norge og Per Eivind Vik, Snarkjøp

En stolt ordfører i ordfører i Andøy kommune Knut A. Nordmo kunne 14.oktober åpne den første høyteknologiske dagligvarebutikken i Nord-Norge, på Nordmela på Andøya.

Med dette så er det nå 12 Høyteknologiske butikker etter Hegna modellen i full drift i Norge. Ekstra moro at Snarkjøp Nordmela Landhandleri og kafe ligger på Andøya som fra før har Andøya Space Center bare noen minutter fra butikken.

IMG_1022JPG

Dette er den første høyteknologiske butikken i Nord-Norge, som gjorde det hele til en merkedag for oss som var med og startet Hegna sier Gro C. Aasgrav.

Vi på Hegna gratulerer fastboende, og Jeanette Alsos Olsen og Hans-Eirik Alsos Olsen som eier Nordmela Landhandleri & Kafe AS, og Snarkjøp, med at Nordmela når får et av de beste tilbudene du som kunde kan finne i Nord-Norge!

Driftige eiere har på rekordtid med god støtte fra kjeden og Merkur-Programmet utviklet butikken til å bli den mest avanserte butikken i Nord-Norge!

Andøya Space ble nå tildelt hele 365 mill kroner over statsbudsjettet , som startskuddet for romvirksomhet 2.0, som vil tiltrekke seg tilreisende fra hele verden, som da kan handle døgnet rundt året rundt!

Takk for invitasjonen, det var utrolig gøy å få oppleve Hegna modellen blir tatt i bruk i Nord-Norge!

IMG_1178-1JPG