Internship studenter godt i gang med arbeidsoppgaver!

Internship studenter godt i gang med arbeidsoppgaver!

Nå i vår startet Christine Irakoze (25 år) og Elias Moradi (23 år) sine internship hos oss, hvor de skal lære hvordan arbeidslivet fungerer med forskjellige arbeidsoppgaver.

Christine, har nå fått ansvar for Hegna Landhandel og har nå kommet seg inn i arbeidsoppgave som; regnskap, bilagsregistrering og leverandørkontakt.

Hun skal ha fokus på alt som foregår på Hegna landhandel. Allerede på en uke har hun kommet i gang, og har jobbet med masse forskjellige hendelser. 

Internship/praksis er et valgfag siste semester i Bachelorstudier innen Økonomi og ledelse ved Universitetet i Sørøst- Norge avd. Bø, der de skal lære hvordan en arbeidsdag kan være, og jobbe med ulike arbeidsoppgaver som vi har i vår bedrift.

  • Markedsføringsaktivitet
  • Markedsføringstiltak
  • Kundekontakt
  • Markedsbearbeidelse, og andre forefallende oppgaver 

Vi har spurt Christine om hvordan det er å studere og jobbe i Bø?

Jeg trives godt i Bø! Jeg har bodd i Bø i cirka tre år nå, jeg har møtt mange gode folk her. Jeg har også jobbet som ekstrahjelp hos Nille ved siden av studiene. Med et internship vil det hjelpe meg i å komme i gang, og lære mye mer om det jeg studerer nå. Jeg setter veldig pris på at jeg fikk praksisplass hos Eiendomsdrift SA som drifter Hegna Landhandel . Dette kommer til å gjøre meg klar til min fremtid, og videre ut i arbeidslivet. 

Hvorfor søkte du på plass hos Eiendomsdrift? 

Jeg søkte på praksisplass etter at de presenterte seg på USN om det de gjør. Dette gjorde at jeg ble interessert i å få vite mer, og muligheten til og lære det å jobbe med regnskap, kundeservice, markedsføring. Dette syntes jeg at var spennende, og jeg var så heldig å fikk denne muligheten.

Bilde: Fv. Hans Olav Bakås, Chistine Irakoze, Helene Braaten og Elias Moradi.