Julemagi på Hegnaland

Julemagi på Hegnaland

Hegna Landhandel har blitt et nasjonalt symbol på «folkelig innovasjon», og blitt kjent for å skape unike kundeopplevelser. Julen er ingen unntak da det årlige førjulsmarkedet bringer tradisjoner og eventyr, som byr på kos og glede for en helt unik start på julen.  

21. November blir det kultur & handelsfolk i låve og boder med lokalmat, kunst, brukt og antikk som i en tradisjonsrik arena samler mye mennesker.  
I år har vi gleden av å kunne invitere inn både gamle og nye til boder som gjør magen glad, fruen fin og hodet fornøyd.

Deriblant er vi heldige å kunne annonsere at både Halvor Kleppen og Halvor Ulvenes kommer for å selge og signere bøker! 

«Det er så utrolig å se at Hegna rett ut av pandemien har muligheten til å samle samfunnet her, og by på den kosen og eventyret vi mistet de siste årene! Elsker å få være en del av dette, og se hvor mye hjerte og glede som blir lagt inn i markedet» sier Sonja Solvang Foss, Kreativ Leder for Fellestjenester, som i år er medarrangør.


2019_julemarked_pressemeldingjpg

Vår årlige begivenhet som har fokus på tradisjoner og kultur kan igjen si vi holder åpent nest siste helg i november. Her er det arena for store og små med hesteridning, gratis kaffe, gløgg & pepperkaker, og selvfølgelig kommer nissekjærring m. pakker til de minste.

HoHo og velkommen tilbake til julemagien på
Hegnaland.


2019_julemarked_pressemelding-3jpg2019_julemarked_pressemelding-4jpg

Bilder er knipset av Kristine Haugerud Skjærstad
Pressemelding.