LEDIG STILLING - SPENNENDE JOBBMULIGHETER!

LEDIG STILLING - SPENNENDE JOBBMULIGHETER!

VI SØKER TILKALLINGSHJELP OG BEREDSKAPSVAKT

Norges første konseptbutikk - selvbetjent dagligvarebutikk!

TILKALLINGSHJELP: Bidrar når butikken har behov for ekstra hjelp hvor omfang avtales i hvert enkelt tilfelle. Arbeidsmengde, tidspunkt står arbeidstaker fritt til å kunne velge når forespørsel kommer.

BEREDSKAPSVAKT: Dette handler om å være tilgjengelig for å kunne fjernhjelpe kunde i butikk. Dette krever ikke fysisk tilstedeværelse i butikk, alt skjer via en app som du får utdelt på din mobil. Dette er en oppgave hvor du har stor frihet til å disponere egen tid, men hvor du da må sikre at du kan svare på telefonen om det kommer en «alarm» når kunde trenger hjelp. Antall kundehenvendelser vil variere. Dette er på mange måter en «hvilende beredskap», hvor det gis en lav godtgjørelse pr time uansett om det kommer en «alarm» eller ikke. Vaktordningene går på kveld/natt etter nærmere avtale.

Stillingene kan søkes hver for seg eller samlet. Vi ser for oss at Beredskapsvakt også passer bra for studenter som ønsker ekstra inntekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er systematisk, selvstendig
  • Du har gode samarbeidsegenskaper
  • Du har stå-på vilje, fleksibel, godt humør og er serviceinnstilt
  • Butikkerfaring/-utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning
  • Fordel om du har ok teknisk ferdigheter med tanke på bruk av telefon osv.
  • Søker fortrinnsvis personer som er over 18 år, men yngre kan også søke

Vi kan tilby:

  • Du vil jobbe på en av Norges mest innovative arbeidsplasser
  • Interessante stillinger i et hektisk og trivelig miljø
  • Spennende utfordringer og muligheter

Spørsmål om stillingene kan rettes til: Personalansvarlig Helene Braaten Mobil 412 49325
Søknad med CV og relevante papirer sendes til : soknad@hegnalandhandel.no

Hegna Landhandel er den første selvbetjente landhandel butikken i Norge, og en del av Norgesgruppen. Butikken er en fullverdig matvarebutikk på 100 m2 og har åpent 365 dager i året. Butikken åpnet juni 2018 og ligger sentralt på grensen mellom Bø og Seljord hvor du finner et yrende lokalsamfunn i enden av det berømte Seljordsvatnet med Seljordsormen. Butikken ligger rett ved Rv.36 med stor trafikk i hjerte av turistkommunen Bø og Seljord, hvor Bø kommune er kommunen i Norge med størst befolkningsvekst.