LEDIG STILLING - TILKALLINGSHJELP OG BEREDSKAPSVAKT

LEDIG STILLING - TILKALLINGSHJELP OG BEREDSKAPSVAKT

Hegna Landhandel er Norges aller første døgnåpne, ubetjente butikk

TILKALLINGSHJELP:
Bidrar når butikken har behov for ekstra hjelp. Du vil få spennende og interessante arbeidsoppgaver som består av fysisk arbeid i butikken.  Arbeidsmengde, tidspunkt avtales nærmere, og arbeidstaker står fritt til å kunne velge hvor mye man ønsker å jobbe.

BEREDSKAPSVAKT: Dette handler om å være tilgjengelig for å kunne fjernhjelpe kunde i butikk. Dette krever ikke fysisk tilstedeværelse i butikk, alt skjer via en app som du får utdelt på din mobil. Dette er en oppgave hvor du har stor frihet til å disponere egen tid, men hvor du da må sikre at du kan svare på telefonen om det kommer en «alarm» når kunde trenger hjelp. Antall kundehenvendelser vil variere. Dette er på mange måter en «hvilende beredskap», hvor det gis en lav godtgjørelse pr time uansett om det kommer en «alarm» eller ikke. Vaktordningene går på kveld/natt etter nærmere avtale.

Stillingene kan søkes hver for seg eller samlet. Vi ser for oss at Beredskapsvakt også passer bra for studenter som ønsker ekstra inntekter.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du er systematisk, selvstendig
  • Du har gode samarbeids egenskaper
  • Du har stå-på vilje, fleksibel, godt humør og er serviceinnstilt
  • Butikkerfaring/-utdanning er en fordel, men ikke en forutsetning
  • Fordel om du har noe teknisk ferdigheter med tanke på bruk av telefon osv.
  • Søker fortrinnsvis personer som er over 18 år, men yngre kan også søke

Vi kan tilby:

  • Du vil jobbe på en av Norges mest innovative arbeidsplasser
  • Interessante stillinger i et hektisk og trivelig miljø
  • Spennende utfordringer og muligheter
Er du interessert kontakt Gro C Aasgrav eller Lene Braaten på tlf 35111555 

Søknad med CV og relevante papirer sendes til : soknad@hegnalandhandel.no

Hegna Landhandel er en butikk under Norgesgruppen. Butikken er en fullverdig matvarebutikk på 100 m2 og har åpent 365 dager i året. Butikken åpnet juni 2018 og ligger sentralt på grensen mellom Bø og Seljord hvor du finner et yrende lokalsamfunn i enden av det berømte Seljordsvatnet med Seljordsormen. Butikken ligger rett ved Rv.36 med stor trafikk i hjerte av turistkommunen Bø og Seljord.