VILKÅR OG BETINGELSER
HEGNA LANDHANDEL

Vi ber våre kunder lese denne før de går inn i butikken. Det er lov til å gjøre feil og misforstå, dette er helt ufarlig! 

 1. Du må bruke kort med pin-kode for å komme inn i butikken. Dette anses som aksept på at du godtar betingelsene som er gjengitt her, og som et aktivt samtykke til at vi kan lagre og behandle personopplysninger om deg relatert til bruk av butikken med tanke på sikkerhet, samt utvikle nye tjenester og funksjoner. Ut av butikken kommer du ved å skanne kassekvitteringen.
 2. Du er ansvarlig for de personer som du tillater å komme inn i butikken ved at du har åpnet døren med ditt kort. Personer som du tar med deg inn må også lese og godta vilkår og betingelser før de går inn i butikken.
 3. Butikken er kontantløs, og det er kun mulig å handle varer ved bruk av kort.  
 4. Bruker samtykker til at butikken gjennomfører kontroll og kvalitetssikring via video og andre digitale registreringer som skjer når du bruker butikken.
 5. Bruker må følge reglene som gjelder for å kjøpe aldersbetingede varer (her er det oppslag i butikken). 
 6. Ikke gå inn butikken med varer du har kjøpt tidligere, eller kjøpt andre steder.
 7. Ikke ta med store vesker o.l, eller barnevogner inn i butikken om det ikke er helt nødvendig.
 8. Ikke lov å ha med dyr inn butikken.
 9. Person som er overstadig beruset skal ikke bruke butikken eller gi andre tilgang til å bruke butikken.
 10. Personer som er påvirket av narkotika e.l. skal ikke bruke butikken, eller gi andre tilgang til butikken.
 11. Opptre på en slik måte at det er enkelt for kameraene å se hvordan du bruker butikken, samt å kontrollere at alle varene som plukkes fra hyllene blir betalt for (det betyr i praksis en normal rolig oppførsel).
 12. Møter du personer i butikken som er truende, forlat butikken omgående. Du kommer ut av butikken ved å trykke på "Døråpner" knapp ved utgangsdøren.
 13. Ved brann eller strømbrudd forlat butikken omgående, dørene låses automatisk opp. Har du behov for kontakt med vakt ring 3511 1555.
 14. Brudd på betingelsene kan medføre at bruker nektes adgang til butikken. Påfører bruddet økonomisk tap for butikken kan bruker bli holdt økonomisk ansvarlig.
 15. Tyveri anmeldes. 
Vi håndterer personopplysninger om deg ihh til General Data Protection Regulation (GDPR) som er en del av den norske personopplysningsloven. Her finner Hegna Landhandel sin personvernerklæring.

© Hegna Landhandel 2020